• Hidria

Чаша за виноЧаша за вино изработена од дуван кристал во Чешка со

рачно изгравирана представа на елен. Користено е

во ловните куќи на австиската аристократија.

 

  • Facebook Page: 452294554877169
  • Google+: 115271748317670000228
  • Linked In: profile/view?id=310731630
  • Picasa: 110937946836489424575
  • Twitter: MuseumOfWine
  • YouTube: channel/UCNwQkvhkoRYeigMgN5i88Tg