• Hidria

Бокал за вино

 

Бокал за вино за потребите на

Италијанската аристократија изработен

од мајолика во Милано во втора половина

на 19 век, рачно декориран.

 

  • Facebook Page: 452294554877169
  • Google+: 115271748317670000228
  • Linked In: profile/view?id=310731630
  • Picasa: 110937946836489424575
  • Twitter: MuseumOfWine
  • YouTube: channel/UCNwQkvhkoRYeigMgN5i88Tg